Inleiding

winkelIn onze winkel vindt u ons complete assortiment aan zuivel. Verder verkopen we brood van bakkerij De Knollentuin en Bakker Arend uit Nijmegen. Er is een klein assortiment kruidenierswaren. Indien voorradig is er diepgevroren rundvlees van onze eigen koeien. En we betrekken verse groente en fruit van groothandel Udea (citrusfruit, bananen) en van Lekker Lokaal. Zoveel mogelijk uit de buurt en alles altijd van biologische kwaliteit.
Het assortiment is klein, maar uit betrouwbare bron.

Openingstijden

De winkel op het erf is  vrijwel het hele jaar door geopend ALLEEN op vrijdagmiddag 14.00-18.00 uur. Voor diegenen die dat echt niet past, hebben we de KOELKASTMETHODE bedacht. Het systeem werkt al vele jaren tot grote tevredenheid van de gebruikers. En van ons, want, zo zeggen we dan, voor een vaste klant, daar kan je nog eens een koe voor houden.

In de zomer is de winkel altijd drie weken gesloten rond de Nijmeegse Vierdaagse (tweede helft juli). 

Waar te koop

Lekker Lokaal www.lekkerlokaal.nl
De Knollentuin, Fransestraat, Nijmegen
EKOPLAZA, Groenestraat, Nijmegen
EKOPLAZA, Ziekerstraat, Nijmegen
Van Nature, Gerard Noodtstraat, Nijmegen
Gebr. Beijer, Klein Amerika, Groesbeek
Buurtmarkt Bredeweg, in Bredeweg (vanzelf)
Natuurvoedingswinkel De Distel in Malden (in het winkelcentrum, vlakbij het Kruidvat)
Vershof, Burg. Eiikelhofstraat, Millingen aan de Rijn

In het wandelseizoen betrekt De Waard van Kekerdom ook kaas en zuivel van ons bedrijf.
Bakker Arend in Nijmegen verwerkt in enkele producten karnemelk van ons bedrijf en geraspte kaas.
Traîteur De Oorsprong uit Arnhem verwerkt in een aantal producten melk en kaas van ons bedrijf.
Café Restaurant De Gelderse Poort in Millingen (bij het pontje naar Pannerden, dus altijd wat te kijken) heeft onze kaas op de uitgebreide kaart staan.
Hotel Rozenhof aan de Nijmeegsebaan (Heilig Landstichting) gebruikt producten van ons bedrijf in haar uitstekende keuken.

De koelkastmethode

Hoe het werkt

U geeft een vaste bestelling aan ons door, of mailt of faxt wekelijks een andere bestelling. Wij zetten de door u bestelde spullen klaar in één van de koelkasten in het achterhuis. U kunt het daar ophalen. Die koelkasten zijn altijd bereikbaar. Tot het “koelkastassortiment” wordt gerekend: kaas, zuivel, eieren, rauwe melk, brood en broodjes, kruidenierswaren uit de winkel. Vlees uit de diepvries zult u voorlopig alleen onder winkeltijd kunnen kopen. Op vrijdag is het hele assortiment beschikbaar, dus ook brood. Dat heeft Paul vrijdagochtend dan vers gehaald bij de bakkers. Op andere dagen van de week kunnen we wel zuivel, kaas enz. klaarzetten. Wacht u even een antwoord op uw mailtje af, zodat u zeker weet dat het voor u in de koelkast staat.

Geen statiegeld

U levert daar ook de lege flessen in. Aan “koelkastklanten” wordt geen statiegeld in rekening gebracht, we vertrouwen er op dat u lege flessen weer bij ons inlevert. We kunnen uiteraard niet zien wie hoeveel flessen terugbrengt.

Betalen

Wij administreren uw bestellingen. Aan het eind van de maand maken we de rekening op, die vindt u dan bij uw bestelling. We vragen toestemming om middels automatische incasso het verschuldigde bedrag van uw betaalrekening te halen. Geen gedoe dus met bonnetjes of contant geld. Bent u het niet eens met een geïncasseerd bedrag, dan kunt u dat terug laten boeken. In overleg komen we er vervolgens (tot nog toe) altijd uit.

Wijzigen, stoppen, vakanties

Eigenlijk spreken we onze koelkastklanten zelden. De communicatie verloopt meestal via faxen, antwoordapparaten en e-mails. We sturen onregelmatig nieuwsbrieven naar onze klanten, zodat u op de hoogte kunt blijven van ons reilen en zeilen. Het is voor onze productieplanning handig als u vakanties een week van te voren doorgeeft.

Belangstelling?

Neem contact op met ons:
Mieke van den Hengel en Paul Brinkhof
Zuivelboerderij Groenhouten
024-6631377 (tel en fax)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website gebruikt session cookies. Zonder deze cookies kunnen sommige functies niet werken.